Profil


Profil

DreamSound kan bookes i flere forskellige udgaver, afhængig af hvad du som arrangør har brug for til netop dit arrangement. Keyboardspilleren er altid den samme. Sangerinden findes i forskellige udgaver, men DreamSound benytter sig kun af nogle få men helt igennem fantastiske og kompetente sangerinder, der forstår at fortolke og leve sig ind i hver enkel sang.

DreamSound kan også bookes som trio hvor man får vores fantastiske guitarist Kim med i købet.

 

Under middagen holder vi os som udgangspunkt i baggrunden, men hvis det ønskes skåler vi gerne med gæsterne eller får dem op på stolene. Vi spiller en blanding af svingende jazztoner, skønne ballader, filmtemaer, de populære gamle pop-klassikere samt noget af det nyere. Også gør vi en dyd ud af at spille med et lydniveau, hvor alle kan tale sammen.

 

Men når de kulørte lamper rammer gulvet og dansen skal i gang, er det slut med at være i baggrunden. Der tager vi mikrofonen  i den anden hånd, skruer op for volumen og gashåndtaget bliver drejet helt i bund. Vi giver dig og dine gæster den ene klassiker efter den anden, og søger for at lakken bliver slidt af dansegulvet og folk får ømme føder.

 

Så drejer det sig om bryllup, fødselsdag, firmafest, julefrokost osv. Så står DreamSound klar til at gøre dit arrangement til noget særligt, vi vil gøre alt hvad vi kan for at opfylde dine ønsker og krav.

Og har du et ønske på en sang som du gerne vil have at vi spiller, vil vi gå meget langt for at opfylde det.

. Holdet består af:

Morten Hosbond

Morten

Morten er kapelmester i DreamSound. Han spiller keyboards, synger og sørger for den store vellyd i musikken. DreamSound bruger backingtracks når de står på scenen, og det er Mortens opgave at redigere disse backingtracks så de lyder fuldstændig optimale. Derudover kommer alt det praktiske, såsom booking, PR og hjemmeside.

 

Jamile

Jamile

Trods sin unge alder er Jamile en utrolig erfaren sangerinde, der mestrer næsten alle stilarter.Jamile har sammen med Morten været med I DreamSound fra den spæde start i 2012.Jamile forstår at tryllebinde publikum med sig eminente sangstemme, og hver eneste gang DreamSound står på scenen får hun mange roser fra publikum i løbet af aftenen. I øjeblikket studere hun på det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg.

 

Kim

Kim

Hvis du bestiller DreamSound som trio, er det Kim der springer til med sin guitar og godt humør. Kim spiller i flere forskellige sammenhænge bla. i et Gnags kopiband. Inden han kom med i DreamSound, har han i en periode undervist Emmelie De Forest, hvilket helt sikker var grunden til at hun vandt det Dansk Melodigrandprix 🙂